بازدید معاون محترم وزیر بهداشت از شرکت داروسازی رها

بازدید معاون وزیر بهداشت از شرکت داروسازی رها

به گزارش روابط عمومی شرکت داروسازی رها، در تاریخ ششم شهریور ماه 1404، معاون محترم وزیر بهداشت و ریاست سازمان غذا و دارو، جناب آقای دکتر مهدی پیر صالحی و آقای دکتر اکبر عبدالهی مدیر کل امور دارو و نظارت مواد تحت کنترل به همراه هیئت همراه، از خطوط تولید و بخش‌های مختلف این مجموعه دانش‌بنیان بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید، آخرین دستاوردها و توانمندی‌های شرکت در حوزه تولید داروهای جدید معرفی شد و درباره برنامه‌های توسعه‌ای و آینده‌ نگرانه شرکت در راستای ارتقای کیفیت محصولات و تأمین نیازهای نظام سلامت کشور تبادل نظر صورت گرفت.

شرکت داروسازی رها به عنوان یکی از تولیدکنندگان داروهای شیمیایی انسانی در کشور، با تکیه بر دانش بومی و فناوری‌های نوین، همواره تلاش داشته است گامی مؤثر در جهت خودکفایی دارویی و ارتقای سلامت جامعه بردارد.

حضور و حمایت مسئولین ارشد حوزه سلامت، انگیزه‌ای دو چندان برای خانواده بزرگ شرکت داروسازی رها در مسیر توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان و ارائه محصولات باکیفیت‌تر خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

برگزاری دوره آموزشی کمک‌های اولیه ویژه کارکنان شرکت داروسازی رها
حضور شرکت داروسازی رها در برنامه بازآموزی داروسازان اصفهان در محل انجمن داروسازان اصفهان
برگزاری کلاس علمی آموزشی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه اصفهان مورخ 1405/03/10
سمینار یک‌روزه تخصصی «صرع» مورخ 1404/09/27 - داروسازی رها
15 آذرماه روز حسابدار
بازدید دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از داروسازی رها (تاریخ 13 آذرماه 1404)
حضور آقای دکتر ابطحی رئیس دانشگاه صنعتی استان اصفهان و جمعی از همراهان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شرکت داروسازی رها
بازدید اعضا محترم اتاق بازرگانی از شرکت داروسازی رها
بازدید دانشجویان داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهر همدان از داروسازی رها
بازدید دانشجویان دانشکده داروسازی دانشگاه اصفهان از داروسازی رها